Άρθρα :: Visual Arts-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

11.09
2015

Έκθεση: Κάπου στο Χρόνο

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Έκθεση: Κάπου στο Χρόνο)

Η Σχολή Φωτογραφικών Σπουδών Όραμα παρουσιάζει στο Thission Lofts την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της με τίτλο «Κάπου στο Χρόνο»

Η Σχολή Φωτογραφικών Σπουδών Όραμα παρουσιάζει στο Thission Lofts την ετήσια έκθεση των σπουδαστών της με τίτλο «Κάπου στο Χρόνο». 

Πάνω από 70 μαθητές εκθέτουν το έργο μιας ολόκληρης χρονιάς δημιουργικής ενασχόλησης πάνω στη φωτογραφία, μέσα από projects τόσο προσωπικά όσο και ομαδικά, με στόχο να εκφράσουν τη δική τους ματιά για τον κόσμο, τον άνθρωπο, τη ζωή. 

Οι φωτογραφίες, σαν μια αντανάκλαση αποσπασματικών καταστάσεων της ζωής, συλλαμβάνουν την αμεσότητα της στιγμής, σώζοντας τις αναμνήσεις και τα συναισθήματά μας από το πέρασμα του χρόνου.

Μέσα από τα μάτια των σπουδαστών, καλούμαστε να αναγνωρίσουμε την αξία αυτών των στιγμών που εμείς θεωρούμε δεδομένες και να οικειοποιηθούμε το συναισθηματικό τους αντίκτυπο. Είτε πρόκειται για κοινότοπα γεγονότα της καθημερινότητάς τους, είτε για σουρεαλιστικές απεικονίσεις που αποκαλύπτουν τον εσωτερικό τους κόσμο, οι φωτογραφίες επιδιώκουν να μας ταυτίσουν μαζί τους, να μας συνδέσουν με το περιβάλλον και τον άνθρωπο και να μας αποκαλύψουν τον κοινό δρόμο που διανύουμε όλοι στην καθημερινή μας ζωή.

Παράλληλα με την έκθεση των σπουδαστών, η σχολή θα παρουσιάσει επιλεγμένες δουλειές από συμμετέχοντες στα workshop που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της χρονιάς.

 

Εγκαίνια: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, 20:00

Καθημερινά 18:00-22:00 

Διάρκεια έως Σάββατο 3 Οκτωβρίου 

Thission Lofts, Πειραιώς 123, Αθήνα 

Όραμα Φωτογραφικές Σπουδές

Κομοτηνής 10, Αμπελόκηποι

www.oramastudies.gr

www.facebook.com/oramaphotographystudies

Τ. 210 7701709

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ARTCORE MAGAZINE

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer