Άρθρα :: Visual Arts-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

19.01
2016

Εκδήλωση: Εργαστήρι ζωγραφικής εγκαινιάζει τις δράσεις της Art-Thessaloniki

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Εκδήλωση: Εργαστήρι ζωγραφικής εγκαινιάζει τις δράσεις της Art-Thessaloniki)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά το 2016 για την 1η Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 1 - 4 Δεκεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και εισέρχεται στο νέο έτος με μια σειρά πρόδρομων εκδηλώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, στο Οpen Art Lab της ΔΕΘ-Helexpo (δίπλα στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης) θα φιλοξενηθούν εκδηλώσεις, η πρώτη εκ των οποίων θα πραγματοποιηθεί από τις 11-24 Ιανουαρίου (ωράριο 12:00 –18:00 είσοδος ελεύθερη.) 

Η πρώτη εκδήλωση αφορά στο 4ο Εργαστήριο Ζωγραφικής του Τμήματος Εικαστικών & Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, με διευθυντή τον Ι. Φωκά και διδάσκοντες τους Β. Πλοιαρίδη και Μπ. Βενετόπουλο.

Κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθούν εκτός των άλλων ομιλίες και διαλέξεις σχετικές με τις επαγγελματικές ευκαιρίες των νέων καλλιτεχνών με τίτλο
ΤΕΧΝΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. 

Στις παρουσιάσεις αυτές εισηγητής θα είναι η Στέλλα Συλλαίου Μουσειολόγος & Αξιολογήτρια Ευρωπαικών Προγραμμάτων, ενώ παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Art-Thessaloniki International Contemporary Art Fair, Παντελή Τσάτση και τον Καθηγητή Ιστορίας της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ, Χ. Σαββόπουλο. 

Οpen Art Lab της ΔΕΘ-HELEXPO (δίπλα στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης)

Πληροφορίες

Art Director: Παντελής Τσάτσης:
Press Office: Εύη Καλλίνη
tel. 0030.2310.257552

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer