Άρθρα :: Visual Arts-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

08.10
2017

Εικαστική Έκθεση: διά Πυρός και Σιδήρου, των Βασίλη Αλεξάνδρου - Αλεξάνδρας Νάκου - Δημήτρη Παλάντζα - Γιώργου Τσακίρη

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Εικαστική Έκθεση: διά Πυρός και Σιδήρου, των Βασίλη Αλεξάνδρου - Αλεξάνδρας Νάκου - Δημήτρη Παλάντζα - Γιώργου Τσακίρη)

ΟΙ τέσσερις τους συναντήθηκαν, συνδημιούργησαν, συνεργάστηκαν, αντάλλαξαν αγωνίες, μοιράστηκαν φόβους, ενθουσιάστηκαν για τα μελλούμενα, αμφισβήτησαν το χθες, διαπραγματεύτηκαν το σήμερα, προετοίμασαν το αύριο. Όλα αυτά στο 3ο εργαστήριο ζωγραφικής της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.

Οι καλλιτέχνες με το έργο τους καταθέτουν τις εμπειρίες, διαπραγματεύονται τα αιτούμενα, θέτουν ερωτήματα, δίνουν ερμηνείες πέρα από τα όρια.
Φιλοτέχνησαν σχέδια, γλυπτικές συνθέσεις, ζωγραφική, επιτοίχιες κατασκευές και κατασκευές χώρου, χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά, χαρτί, μέταλλο, ξύλο, πέτρα, αντικείμενα, με απώτερο σκοπό να αναδείξουν όσο το δυνατόν πιο έντονα (αγγίζοντας την πληγή εκ του καρφιού) την πνευματικότητα της εικαστικής δράσης.

Πληροφορίες έκθεσης: διά Πυρός και Σιδήρου

Γκαλερι Λόλα Νικολάου 
Τσιμισκή 52, Θεσσαλονίκη
Εκγαίνια έκθεσης: Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, 19.00 – 22.00
Διάρκεια έκθεσης: 12/10 - 10/11/2017
Ημέρες και ώρες: Τρίτη / Πέμπτη / Παρασκευή 12:00 - 20:00,Τετάρτη / Σάββατο 12:00 - 15:00
τηλ. +30 2310 240416
e-mail: lolanikolaouartgallery@gmail.com

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer