Άρθρα :: Visual Arts-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

07.04
2014

Διαγωνισμός φωτογραφίας: Just Street

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Διαγωνισμός φωτογραφίας: Just Street)

O πρώτος φωτογραφικός διαγωνισμός του Artcore είναι γεγονός!

Στον πρώτο μας διαγωνισμό επιλέγουμε να εστιάσουμε στη φωτογραφία δρόμου και μπορεί να πάρει μέρος ο κάθε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης φωτογράφος, στέλνοντας μία που θεωρεί ξεχωριστή σε ψηφιακή μορφή στο info@artcoremagazine.gr με θέμα "Για τον διαγωνισμό Just Street".

Στο τέλος του διαγωνισμού θα εκτεθούν οι 10 καλύτερες φωτογραφίες: οι 7 θα επιλεγούν από το κοινό μέσω Like στη σελίδα μας στο facebook και οι 3 πρώτες θα επιλεγούν από την ομάδα του Artcoremagazine.gr.

Oι δέκα αυτές φωτογραφίες θα δημοσιευθούν στο site μας, ενώ θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας σε χώρο που θα ανακοινώσουμε μετά το πέρας του διαγωνισμού. Το site του artcoremagazine.gr θα γράψει επίσης ένα αφιέρωμα για τον φωτογράφο που θα έρθει πρώτος στον διαγωνισμό.

ΟΡΟΙ:

 1. Κάθε φωτογράφος μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό με μία φωτογραφία η οποία και πρέπει να αποσταλεί με email στο info@artcoremagazine.gr με θέμα "Για τον διαγωνισμό Just Street".
 2. Κάθε φωτογραφία πρέπει να τηρεί τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  1. να είναι σε ψηφιακή μορφή (αρχείο JPG)
  2. η μεγαλύτερη της πλευρά να είναι 1000 pixels και το μέγεθος του αρχείου να μην ξεπερνάει τα 2MB
 3.  Η ονομασία του αρχείου να αποτελείται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, για παράδειγμα giorgospapadopoulos.jpg
 4.  Να μην έχει υδατογράφημα (watermark)
 5.  Η επεξεργασία των φωτογραφιών επιτρέπεται, αλλά όχι η υπερβολική παραποίηση της εικόνας.
 6.  Πρέπει να είστε ο αποκλειστικός δημιουργός της φωτογραφίας και να έχετε στην κατοχή σας το αρχικό αρχείο, το οποίο μπορεί να ζητηθεί ανά πάσα στιγμή.
 7. Τα δικαιώματα της φωτογραφίας παραμένουν στην ιδιοκτησία του κάθε φωτογράφου-δημιουργού, ο οποίος δηλώνει ότι η φωτογραφία που μας αποστέλλει δεν παραβαίνει κάποιο νόμο και δεν προσβάλει τα δικαιώματα τρίτων.
 8. Επίσης κάθε φωτογράφος παραχωρεί στο artcoremagazine.gr το δικαίωμα να δημοσιεύσει την φωτογραφία που θα αποστείλει στον κατάλογο των φωτογραφιών που θα διαγωνιστούν στο Facebook καθώς και στην ιστοσελίδα www.artcoremagazine.gr (και στις αντίστοιχες σελίδες του Artcore magazine στο Twitter, Google+, Pinterest, Tumblr, Flickr).

Το Artcoremagazine.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε αντιγραφή ή κλοπή της φωτογραφίας.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις φωτογραφίες σας μέχρι τις 20 Mαϊου 2014 (23:59), ενώ η διαδικασία ψηφοφορίας με likes σταματά στις 25 Μαΐου 2014 (23:59).

Οι νικητές του διαγωνισμού μας θα ανακοινωθούν μέσω της σελίδας στο Facebook, ενώ οι νικητές θα λάβουν ο καθένας ξεχωριστά ενημερωτικό mail.

Καλή επιτυχία σε όλους με πολλά φωτογραφικά κλικ!!

Εικόνες (Πηγές)

 • facebook.com/pages/Priporas-photography/305245596162943?ref=hl
εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer