Άρθρα :: Visual Arts-Gazette articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

20.05
2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: I AM NOT YOUR PET ANYMORE

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: I AM NOT YOUR PET ANYMORE)

Αθήνα, Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 – Το METAPolis σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας “I AM NOT YOUR PET ANYMORE” του Κωνσταντίνου Δημόπουλου, την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, στις 20:00. Ο χώρος του ΜETAPolis, στον πυρήνα του ιστορικού εμπορικού κέντρου της πόλης, Αιόλου 48-50, από τις 22 Μαΐου 2015 έως τις 13 Ιουνίου 2015, μετατρέπεται σε χώρο προβληματισμού και εικαστικής δράσης, προβάλλοντας τον μοναδικό κόσμο ενός παρατηρητή ενός ασύμβατου κόσμου.

<p align="JUSTIFY">Ο Κωνσταντίνος φωτογραφίζει σχεδόν είκοσι χρόνια μακριά-απομονωμένα...

<p align="JUSTIFY">Κινηματογραφικά κουκλάκια και μικρά κατοικίδια συγχέονται μέσα σε ένα περιβάλλον αλλόκοτων συνθέσεων. Το παγωμένο έρχεται σε απόλυτη διαμάχη με το ζωντανό, δηλώνοντας το νεκρό εκείνο σημείο σε μια σχέση όπου επέρχεται η ρήξη, όπου η απώλεια του ερωτικού συναισθήματος, αντικαθίσταται από οργή, θυμό και διάθεση για εκδίκηση.

Παύω πλέον να σε έχω ανάγκη, παύω να σε αγαπώ, σε μισώ, παύω να είμαι το κατοικίδιο σου.

Είμαι ταλαιπωρημένος, προδομένος, παραδομένος και βασανισμένοςαπό την αμφισημία ενός έρωτα που χάνεται.

I AM NOT YOUR PET ANYMORE: Έκθεση Φωτογραφίας του Κωνσταντίνου Δημόπουλου

Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, 20:00, Αιόλου 48-50, Αθήνα,

Διάρκεια Έκθεσης: 22/05/2015 – 13/06/2015

Επιμέλεια έκθεσης: Γιάννης Γιαννακόπουλος, Κώστας Κουρτίδης

Επιμέλεια Εικόνων: Θοδωρής Βερονίκης

Είσοδος Ελεύθερη

 

METApolis

<p align="JUSTIFY">Η METApolis, η Φωτογραφική Ομάδα που ιδρύθηκε το 2009, αναζητά τη δική της μετεξέλιξη της πόλης, αλλά και κάθε κομμάτι που δημιουργεί την ίδια και την αντανάκλασή της, την METApolis.

<p align="JUSTIFY">Η METApolis, ένα παιχνίδι ανάμεσα στο χρονικό «μετά» (post) και στο «ομοαναφορικό μετά» (meta), είναι ένα ταξίδι ανάμεσα στα διαφορετικά «κλικ» που παγιδεύουν στιγμές.. αναμνήσεις (παρελθόν), ψευδαισθήσεις (παρόν), όνειρα (μέλλον) σε παράλληλους χρόνους. Η ΜΕΤΑpolis είμαστε εμείς…

METAPolis | Φωτογραφία – Τέχνη – Πολιτισμός

Τηλ. 210.32.53.550 | info@metapolis.gr,

url: www.metapolis.gr | Like: @Φωτογραφική Ομάδα Μετάπολις – Metapolis | Follow @metapolis_ph

Costas Dimopoulos

Τηλ. 6973997712 | kdimche@windowslive.com

url: www.costasdimopoulos.gr | FB/Event:https://www.facebook.com/events/896631723711874/

εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer