Άρθρα :: Camera Obscura articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

12.11
2014

Ψεύτικες διακοπές του Reiner Riedler

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Ψεύτικες διακοπές του Reiner Riedler)

O Reiner Riedler φωτογραφίζει ανθρώπους σε μέρη που δεν πήγαν ποτέ.

O Reiner Riedler, ως φωτογράφος, ασχολείται με διάφορες πλευρές του σύγχρονου τρόπου ζωής. Το ενδιαφέρoν του επικεντρώνεται στον άνθρωπο και το περιβάλλον του. Ο κύριος στόχος του είναι μέσω του έργου αυτού να αμφισβητήσει τα συστήματα αξιών μας και ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη του κόσμου ψάχνει για την εύθραυστη ομορφιά της ανθρώπινης ύπαρξης με τις επιθυμίες και τις αδυναμίες της. Τα έργα του ασχολούνται θεματικά με την παροδικότητα, τις κρίσεις και τον θάνατο. Η συγκεκριμένη σειρά με τίτλο “Fake Holidays” είναι ένα τρανό παράδειγμα της ματαιοδοξίας των ανθρωπίνων πράξεων. 

Το έργο του έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες και φωτογραφικά φεστιβάλ, γκαλερί και μουσεία. Έχει εργαστεί για διάφορα περιοδικά και εικόνες του έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα όπως το National Geographic, Stern, The New York Times, Fortune, Le Monde, Der Spiegel κ.α.

Κείμενα (Πηγές)

http://designyoutrust.com/

εικόνα αρθρογράφου (Νίκος Πρίπορας)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Νίκος Πρίπορας

Γεια σου αναγνώστη μου. Είμαι ο Νίκος ή ΠΡΙ για τους φίλους. Γραφίστας, φωτογράφος, σύντομα και πολιτισμολόγος. Αγαπώ κάθε είδους τέχνη αλλά πάνω από όλα τη φωτογραφία. Μότο μου η ατάκα του Eisenstaedt : It is more important to click with people than to click the shutter.

Artcore magazine's footer