Άρθρα :: Camera Obscura articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

17.02
2015

Oι καλύτερες βραβευμένες φωτογραφίες γάμου του 2014

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Oι καλύτερες βραβευμένες φωτογραφίες γάμου του 2014)

Οι φωτογραφίες είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και πολύτιμο τεκμήριο των ευτυχισμένων και μοναδικών στιγμών μας. Η φωτογραφία γάμου ειδικά, είναι μια μεγάλη και αρκετά επικερδής επιχείρηση στην οποία μπορείς να συναντήσεις από τους χειρότερους μέχρι και τους καλύτερους φωτογράφους. Εδώ θα συναντήσουμε μερικούς από τους καλύτερους.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Επαγγελματιών Φωτογράφων Γάμου (ΙSPWP) διοργανώνει 4 φορές τον χρόνο διαγωνισμούς με σκοπό να αναδείξει τις καλύτερες φωτογραφίες των μελών της. Σε κάθε διαγωνισμό, υπάρχουν 20 διαφορετικές κατηγορίες με θέματα όπως η τελετή, το bachelor party, ο πρώτος χορός κτλ. 

Σε αυτό το άρθρο, συγκεντρώσαμε ορισμένες μόνο από τις φωτογραφίες που κέρδισαν την πρώτη θέση σε διαφορετικές κατηγορίες η κάθε μία, όπως αυτές δημοσιεύτηκαν στον επίσημο διαδικτυακό τόπο του ISPWP.

Κείμενα (Πηγές)

  • http://www.ispwp.com/
εικόνα αρθρογράφου (Νίκος Πρίπορας)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Νίκος Πρίπορας

Γεια σου αναγνώστη μου. Είμαι ο Νίκος ή ΠΡΙ για τους φίλους. Γραφίστας, φωτογράφος, σύντομα και πολιτισμολόγος. Αγαπώ κάθε είδους τέχνη αλλά πάνω από όλα τη φωτογραφία. Μότο μου η ατάκα του Eisenstaedt : It is more important to click with people than to click the shutter.

Artcore magazine's footer