Άρθρα :: Camera Obscura articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

15.01
2015

Οι 20 πιο παράξενες φωτογραφίες του Google Street View

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Οι 20 πιο παράξενες φωτογραφίες του Google Street View)

Τίγρεις που περιφέρονται στον δρόμο, εξωγήινοι σε διακοπές, γκάνγκστερ και άνθρωποι με κεφάλια περιστεριών, σε μια μοναδική συλλογή παράξενων φωτογραφιών από το Street View της Google maps.

H εφαρμογή της Google, Google maps, έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Το επαναστατικό στοιχείo της εφαρμογής έγκειται στη δυνατότητα που σου προσφέρει, να μεταβείς σε οποιονδήποτε δρόμο της περιοχής που θες να δεις, σαν να ήσουν εκεί πεζός ή εντός αυτοκινήτου. 

Μέχρι στιγμής, η Google ισχυρίζεται ότι έχει συγκεντρώσει πάνω από 20 petabytes δεδομένων, από τότε που ξεκίνησε το Street View. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, στην περιήγηση που κάνει ένας χρήστης, να δει μερικά πολύ εντυπωσιακά ή και πολύ ασυνήθιστα πράγματα. 

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο ασυνήθιστες φωτογραφίες από το Street View της Google maps που σίγουρα θα κάνουν πολλούς φωτογράφους να ζηλέψουν μερικά από τα μοναδικά στιγμιότυπα που κατάφερε να συλλάβει ο φακός της Google.

Κείμενα (Πηγές)

  • http://www.playboy.com/
εικόνα αρθρογράφου (Νίκος Πρίπορας)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Νίκος Πρίπορας

Γεια σου αναγνώστη μου. Είμαι ο Νίκος ή ΠΡΙ για τους φίλους. Γραφίστας, φωτογράφος, σύντομα και πολιτισμολόγος. Αγαπώ κάθε είδους τέχνη αλλά πάνω από όλα τη φωτογραφία. Μότο μου η ατάκα του Eisenstaedt : It is more important to click with people than to click the shutter.

Artcore magazine's footer