Άρθρα :: Camera Obscura articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

26.07
2013

Instagram Part II

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Instagram Part II)

Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά νομίζω. Άλλο ένα άρθρο αφιερωμένο στις καλύτερες φωτογραφίες τουinstagram. Αυτή τη φορά παρουσιάζω την Toria, ένα κορίτσι 27 ετών, που μας ταξιδεύει στα μαγευτικά τοπία του Πόρτλαντ, του Όρεγκον, των Hνωμένων Πολιτειών.

Toria Uralrith aka @toriau

εικόνα άρθρου (Instagram Part II)

Η Τόρια μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη στο νότιο Οχάιο των ηνωμένων πολιτειών. Μετά την αποφοίτηση της από το πανεπιστήμιο αποφάσισε να εγκαταλείψει την μικρή πόλη στην οποία ζούσε θέλοντας να δει τη ζωή έξω από το Οχάιο κι έτσι εγκαταστάθηκε στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το ενδιαφέρον της για την φωτογραφία και συγκεκριμένα για την φωτογραφία μέσω κινητού ήρθε σχετικά αργά στη ζωή της όταν αγόρασε το πρώτο της iPhone.

Μαγεμένη από τα τοπία του Όρεγκον και την ομορφιά του Ειρηνικού Ωκεανού ξεκίνησε να τραβά φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στο instagram.

Σύντομα, ενθουσιασμένη από αυτή την νέα ασχολία της ήθελε να εξερευνήσει όλο και περισσότερα μέρη. Έτσι αφιέρωσε κάθε σαββατοκύριακο της στο να ανακαλύπτει νέα μέρη και να ζει νέες περιπέτειες, όπως λέει η ίδια. Της αρέσει να δημιουργεί μοναδικές φωτογραφίες και προσπαθεί να χρησιμοποιεί αντικείμενα αλλά και ανθρώπους στα πλάνα της καθώς και ασυνήθιστες γωνίες λήψεις. Σκοπός της είναι, όπως λέει να εξερευνήσει όλο το Όρεγκον και να μοιραστεί μαζί μας τις στιγμές και τις ομορφιές αυτής της νέας περιπέτειας της.

εικόνα αρθρογράφου (Jiorjia Jester)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Jiorjia Jester

Φωτογράφος, Ταξιδευτής, Παρατηρητής. Αγαπά: την τέχνη, την μόδα, το Λονδίνο, το κόκκινο, τη βροχή, τον γκρι ουρανό, τις ταινίες, την jazz funk swing και dubstep μουσική, τις γάτες, την ελευθερία και τα παιχνίδια μυαλού. Εύχεται να ζούσε στη δεκαετία του 20’, τότε που οι άνθρωποι και η μουσική ήταν αληθινοί… Η δουλεία της προκύπτει από τον συνδυασμό ενός σκηνοθετημένου και μη ρεαλιστικού κόσμου με την πραγματικότητα… Φωτογραφία μόδας, πόλεων και τοπίων. Η πραγματικότητα είναι αυτή που υπάρχει μέσα μας…

Artcore magazine's footer