Άρθρα :: Camera Obscura articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

07.08
2013

Aaron Feaver

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Aaron Feaver)

Ο Aaron Feaver είναι ένας φωτογράφος μόδας, που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τον ενδιέφεραν μόνο οι τεχνικές πτυχές του φωτογραφικού μέσου, και η δουλεία του εστίαζε μόνο σε φωτογραφίες τοπίων και αντικειμένων.

Πρόσφατα, άρχισε να ασχολείται με την φωτογραφία πορτρέτου. Φωτογραφίζει γυναίκες, σε τοπία ή εσωτερικούς χώρους. Οι εικόνες του διακρίνονται για το ποιητικό τους ύφος, τους ήπιους τόνους και το απαλό απογευματινό φως.

Ο Aaron συνδυάζει τις γνώστες πόζες της μόδας, με περίεργες και άβολες στάσεις του σώματος, όταν φωτογραφίζει τα γυμνά ή ημίγυμνα θέματά του. Προτιμάει και ενδιαφέρεται να δείχνει τις απρόβλεπτες εκφράσεις, που μπορεί να πάρει ένας άνθρωπος. Του αρέσει το τυχαίο και το απρόσμενο, και για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί και φιλμ, γιατί όπως λέει το φιλμ είναι το ίδιο απρόβλεπτο με έναν άνθρωπο και αυτό είναι που τον ενθουσιάζει.

εικόνα αρθρογράφου (Jiorjia Jester)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Jiorjia Jester

Φωτογράφος, Ταξιδευτής, Παρατηρητής. Αγαπά: την τέχνη, την μόδα, το Λονδίνο, το κόκκινο, τη βροχή, τον γκρι ουρανό, τις ταινίες, την jazz funk swing και dubstep μουσική, τις γάτες, την ελευθερία και τα παιχνίδια μυαλού. Εύχεται να ζούσε στη δεκαετία του 20’, τότε που οι άνθρωποι και η μουσική ήταν αληθινοί… Η δουλεία της προκύπτει από τον συνδυασμό ενός σκηνοθετημένου και μη ρεαλιστικού κόσμου με την πραγματικότητα… Φωτογραφία μόδας, πόλεων και τοπίων. Η πραγματικότητα είναι αυτή που υπάρχει μέσα μας…

Artcore magazine's footer