Άρθρα :: Thursday Trivia articles :: thursday trivia

επιλογή γλώσσας
choose language

30.04
2015

Thursday Trivia #7

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Thursday Trivia #7)

Επειδή στη νέα ταινία των «Εκδικητών»: "Avengers: Age of Ultron", ο ίδιος ο Utron παρουσιάζεται περίπου τρία μέτρα ψηλός, ο ηθοποιός Τζέιμς Σπέιντερ που τον υποδύεται ηταν αναγκασμένος να φοράει μια ειδική κατασκευή από κεραίες, φτιαγμένες από ένα χοντρό κομμάτι σύρμα με δύο κόκκινες μπάλες, που συνδέονται με την κορυφή και ανέβαινε ολόκληρη την πλάτη του και έφτανε σχεδόν ένα μέτρο πάνω από το κεφάλι του. Αυτό εξυπηρετούσε τους υπόλοιπους ηθοποιούς, που μοιράζονται σκηνές μαζί του, στο να συγκεντρώνονται στις μεγάλες κόκκινες μπάλες-μάτια, ώστε να δώσουν πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Η Elizabeth Olsen δήλωσε ότι αυτό ήταν πραγματικά δύσκολο, καθώς η «μαγευτική» παρουσία του Σπέιντερ ξεπερνούσε τις όποιες κατασκευές του χαρακτήρα του, κάνοντας τον ηθοποιό-Quicksilver, Aaron Taylor-Johnson να φωνάζει πολύ συχνά στο γύρισμα: «Κόκκινες μπάλες! Κοιτάξτε τις μπάλες του!».
Μετά από ένα δυνατό promotion που κράτησε μήνες, οι «Εκδικητές» επιτέλους είναι εδώ, έτοιμοι για θέαμα και επίδειξη δεξιοτήτων. Καλή προβολή! [

Εικόνες (Πηγές)

  • whatculture.com
εικόνα αρθρογράφου (Κέλλυ Πιλαλίδου)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Κέλλυ Πιλαλίδου

Γεννημένη στη μόνιμα καλοκαιρινή Θεσσαλονίκη, αν μπορούσε να ευχηθεί ένα μόνο πράγμα για τη ζωή της, αυτό θα ήταν να επισκεφτεί όλες τις χώρες της υδρογείου, μιλώντας την μητρική γλώσσα κάθε μίας από αυτές (ok δύο πράγματα). Δεν μπορεί να θυμηθεί πότε κατάφερε να μετονομάσει το παράλογο σε καθημερινότητα και την ελπίδα σε τρέλα. Ζηλεύει τους ταλαντούχους ανθρώπους γιατί αυτοί πρώτοι δίνουν πνοή στο όνειρο και είναι σχεδόν βέβαιη πως θα ζήσει 152 χρόνια μαθαίνοντας.

Artcore magazine's footer