Άρθρα :: Art outside the Core articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

08.06
2014

BOTAN

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (BOTAN)

Passoni Nature. Σχεδιασμένη από την Benedetta Tagliabue.

Ορισμένες φορές κάποιος μπορεί να αναρωτηθεί εάν είναι δυνατόν να συνεχίζει να σχεδιάζει πρωτότυπες πολυθρόνες και καρέκλες, όμως με μια ματιά στην Botan αντιλαμβάνεται ότι η απάντηση είναι σίγουρα ναι!

Μοναδική και υπέροχη, η Botan (Ιαπωνική μετάφραση του λουλουδιού «παιώνια») αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη νέας πολυθρόνας, σχεδιασμένης από την Benedetta Tagliabue σε συνεργασία με την Passoni Nature.

Ένα άνετο κάθισμα, φτιαγμένο από ξύλο και ύφασμα, του οποίου τα μέρη συνδέονται μεταξύ τους όπως τα πέταλα ενός λουλουδιού δημιουργώντας μία ατμόσφαιρα απόλυτης αρμονίας και ισορροπίας εμπνευσμένης από την φύση. Τη σύνθεση συμπληρώνουν δύο πουφ σχεδιασμένα να τοποθετούνται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Όλα αυτά τα ειδικά σχεδιασμένα μέρη, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν πολλαπλούς συνδυασμούς, παρέχουν απεριόριστη ελευθερία στην έκφραση και μπορούν να παράγουν εκπληκτικά αποτελέσματα σχηματίζοντας λουλούδια και πεταλούδες. Η πολυθρόνα Botan μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιονδήποτε χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.passoninature.com

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: Άννα Μανιάκη

Κείμενα (Πηγές)

  • http://www.passoninature.com/en/News/11/BOTAN%20SOFA/
εικόνα αρθρογράφου (Artcore)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Artcore

Επειδή ξέρουμε πόσο θα θέλατε να μιλήσετε σε γνωστούς αγαπημένους και νέους αλλά πολλά υποσχόμενους δημιουργούς, αλλά πού να τρέχετε τώρα, θα το κάνουμε εμείς στο Artcore, δηλαδή οι Αrtκόρες και Artκούροι που μαζί αποτελούμε μια πολυσχιδή και αρμονική (4 με 6 κάθε απόγευμα) προσωπικότητα υψηλού δημοσιογραφικού κύρους που ζεί για να ρωτάει και ρωτάει για να ζήσει (αυτό και εσείς) καλύτερα… Επίσης η ιδία περσόνα θα είναι υπεύθυνη για την προώθηση δημιουργών, ομάδων, συγκροτημάτων, χώρων, εκδηλώσεων, λιτανειών, γάμων και βαπτίσεων, με (ατυπικά) δελτία τύπου και λοιπά κουραφέξαλα τα οποία θα δημοσιεύονται ανά καιρούς σε άλλα μέσα, διαδικτυακά και μή (χειρότερα). Ευχαριστούμε.

Artcore magazine's footer