Άρθρα :: Art outside the Core articles :: selected column

επιλογή γλώσσας
choose language

Άλλο σπίτι και άλλο ALIVAR

εικόνα εξωφύλλου άρθρου (Άλλο σπίτι και άλλο ALIVAR)

Η εταιρία ALIVAR συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα κτηματομεσιτικά γραφεία της Αγγλίας και το αποτέλεσμα είναι ως φαίνεται εκθαμβωτικό.

Τα εν λόγω σπίτια συνδυάζουν την παραδοσιακή φινέτσα της αγγλικής εξοχής και την πολυτελή πινελιά σύγχρονου επίπλου της εταιρίας ALIVAR. Όλα τα δωμάτια των σπιτιών – κουζίνες, κρεβατοκάμαρες, σαλόνια και τραπεζαρίες – εξοπλίζονται με τα «δυνατά» χαρτιά της εταιρίας όπως οι καναπέδες Portofino και Cloud, τα τραπεζάκια του καφέ Harpa και Poggio, η τραπεζαρία Oblique και οι πολυθρόνες Fortuna.

εικόνα άρθρου (Άλλο σπίτι και άλλο ALIVAR)
εικόνα άρθρου (Άλλο σπίτι και άλλο ALIVAR)

Η ποιότητα παραγωγής, η φήμη της εταιρίας καθώς και η αποτελεσματική οργάνωση αποτελούν σήματα κατατεθέντα για την ALIVAR η οποία έχει αποκτήσει το πιστοποιητικό γνησιότητας 100% των προϊόντων της, τα οποία κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στην Ιταλία, τοποθετώντας την εταιρία στον αριθμό 456 των Ιταλών κατασκευαστών που βεβαιώνει τα εξής: 

• Την εξ ολοκλήρου Ιταλική προέλευση της παραγωγής 

• Τα ημικατεργασμένα προϊόντα έχουν παραχθεί αποκλειστικά και μόνο στην Ιταλία

• Μόνο προνομιακές και υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες από την Ιταλία έχουν χρησιμοποιηθεί και

• Οι μέθοδοι παραγωγής ακολουθούν τις αντίστοιχα παραδοσιακές ιταλικές. 

εικόνα αρθρογράφου (Κέλλυ Πιλαλίδου)

σχετικά με τον αρθρογράφο
Κέλλυ Πιλαλίδου

Γεννημένη στη μόνιμα καλοκαιρινή Θεσσαλονίκη, αν μπορούσε να ευχηθεί ένα μόνο πράγμα για τη ζωή της, αυτό θα ήταν να επισκεφτεί όλες τις χώρες της υδρογείου, μιλώντας την μητρική γλώσσα κάθε μίας από αυτές (ok δύο πράγματα). Δεν μπορεί να θυμηθεί πότε κατάφερε να μετονομάσει το παράλογο σε καθημερινότητα και την ελπίδα σε τρέλα. Ζηλεύει τους ταλαντούχους ανθρώπους γιατί αυτοί πρώτοι δίνουν πνοή στο όνειρο και είναι σχεδόν βέβαιη πως θα ζήσει 152 χρόνια μαθαίνοντας.

Artcore magazine's footer